Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Norrbottens län

Väder Norge Väder Norge Väder Västerbottens län Väder Finland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Arvidsjaur, 23.09.2017

På lördag är det molnigt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Gällivare, 23.09.2017

På lördag får vi molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Kiruna, 23.09.2017

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till övervägande soligt väder. Den sena kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Kvikkjokk Arrenjarka A, 23.09.2017

På lördag väntar vi oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Luleå-Kallax, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det delvis soligt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt regn. Eftermiddagen visar sig med mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från sydost.