Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Norrbottens län

Väder Norge Väder Norge Väder Västerbottens län Väder Finland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Arvidsjaur, 22.05.2018

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 6°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Gällivare, 22.05.2018

Efter övervägande soligt väder på morgonen blir det molnigt, tillfälligt också soligt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 7°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, västvind blir svag på natten.

Vädret i Kiruna, 22.05.2018

På tisdag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på kvällen svag.

Vädret i Kvikkjokk Arrenjarka A, 22.05.2018

På tisdag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Luleå-Kallax, 22.05.2018

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 9°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.