Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Norrbottens län

Väder Norge Väder Norge Väder Västerbottens län Väder Finland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Arvidsjaur, 27.05.2019

På måndag får vi molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Gällivare, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder. På kvällen råder mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Kiruna, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Kvikkjokk Arrenjarka A, 27.05.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. På kvällen väntar oss tidvis något molnigt väder. På natten sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 9 grader. På natten -2°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Luleå-Kallax, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det delvis något molnigt, delvis också soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från syd.