Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Norrbottens län

Väder Norge Väder Norge Väder Västerbottens län Väder Finland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Arvidsjaur, 30.05.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Den sena kvällen visar sig med molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 3°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag på natten.

Vädret i Gällivare, 30.05.2020

På lördag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Kiruna, 30.05.2020

På fredag är det delvis något molnigt, delvis också soligt. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Kvikkjokk Arrenjarka A, 30.05.2020

På lördag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Luleå-Kallax, 30.05.2020

På lördag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.