Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalmar län

Väder Östergötlands län Väder Östergötlands län Väder Östergötlands län Väder Östergötlands län Väder Blekinge län Väder Blekinge län Väder Blekinge län Väder Blekinge län Väder Blekinge län Väder Blekinge län Väder Östergötlands län Väder Kronobergs län Väder Blekinge län Väder Jönköpings län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kalmar KalmarKalmar Oskarshamn OskarshamnOskarshamn Västervik VästervikVästervik Ölands Södra Udde Ölands Södra UddeÖlands Södra Udde Emmaboda EmmabodaEmmaboda Vimmerby VimmerbyVimmerby © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Moln

Moln Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Gladhammar, 25.11.2017

På lördag är det delvis soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Horn, 25.11.2017

Tidigt på morgonen är det mycket molnigt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten -2°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Kalmar, 25.11.2017

På lördag är det under dagen mycket molnigt, men till stor del torrt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Sent på kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Kosta, 25.11.2017

På lördag är det genomgående molntäckt, men till stor del torrt. Under natten som kommer råder molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Målilla A, 25.11.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Ölands Södra Udde, 25.11.2017

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från nord.