Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Jönköpings län

Väder Kronobergs län Väder Östergötlands län Väder Västra Götalands län Väder Hallands län Väder Kalmar län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Moln

Moln Sverige

Vädret i Jönköping-Axamo, 27.03.2019

På onsdag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 8 grader. På natten -1°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Ljungby, 27.03.2019

På onsdag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. På kvällen råder tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 9 grader. På natten 0°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Tomtabacken, 27.03.2019

På onsdag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 7 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag sydvästvind.