Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Jönköpings län

Väder Kronobergs län Väder Östergötlands län Väder Västra Götalands län Väder Hallands län Väder Kalmar län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jönköping JönköpingJönköping Nässjö NässjöNässjö Värnamo VärnamoVärnamo © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Strömmar

Strömmar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Jönköping-Axamo, 23.02.2020

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Den sena kvällen visar sig med mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten -3°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Ljungby, 23.02.2020

På söndagsförmiddagen är det fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten -2°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på natten.

Vädret i Tomtabacken, 23.02.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande väder med enstaka regnskurar eller snöbyar. Den sena kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten -3°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, västvind blir svag på natten.