Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Jämtlands län

Väder Norge Väder Norge Väder Gävleborgs län Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Västernorrlands län Väder Västerbottens län Väder Gävleborgs län Väder Norge Väder Dalarnas län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Åre ÅreÅre Bräcke BräckeBräcke Föllinge FöllingeFöllinge Funäsdalen FunäsdalenFunäsdalen Gäddede GäddedeGäddede Östersund ÖstersundÖstersund Strömsund StrömsundStrömsund Härjedalen HärjedalenHärjedalen © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Sol

Sol Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Bjornangen, 23.09.2017

På lördag får vi molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Follinge, 23.09.2017

På lördag väntar vi oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Gäddede, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Hallhaxasen, 23.09.2017

På lördag får vi molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Hunge, 23.09.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Östersund Frösön, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Sveg, 23.09.2017

På lördag är det under dagen molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Tannas, 23.09.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På kvällen råder molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag ostvind.