Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hallands län

Väder Västra Götalands län Väder Skåne län Väder Skåne län Väder Västra Götalands län Väder Kronobergs län Väder Jönköpings län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Sverige

Sol

Sol Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Broen, 27.03.2019

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på förmiddagen blir det delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Halmstad, 27.03.2019

På onsdag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Hunnestorp, 27.03.2019

På onsdag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Nidingen, 27.03.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, mulet, men till stor del torrt. På kvällen väntar oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. På natten sker det en övergång till tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind, som på eftermiddagen vänder till nordväst.

Vädret i Torup, 27.03.2019

På onsdag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 0°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Ullared, 27.03.2019

På onsdag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 11 grader. På natten -2°C. Det blåser svagt från väst.