Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hallands län

Väder Västra Götalands län Väder Skåne län Väder Skåne län Väder Västra Götalands län Väder Kronobergs län Väder Jönköpings län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Broen, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Halmstad, 23.09.2017

På lördag är det molnigt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Hunnestorp, 23.09.2017

På lördag är det under förmiddagen fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Nidingen, 23.09.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Torup, 23.09.2017

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid får vi soligt eller något molnigt väder. På kvällen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ullared, 23.09.2017

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på förmiddagen blir det molnigt, tillfälligt också soligt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag ostvind.