Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hallands län

Väder Västra Götalands län Väder Skåne län Väder Skåne län Väder Västra Götalands län Väder Kronobergs län Väder Jönköpings län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Broen, 22.11.2017

På onsdag är det soligt eller något molnigt hela dagen. Sent om kvällen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Under natten väntar oss molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Halmstad, 22.11.2017

På onsdag är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt snöfall. Under natten blir det molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 1°C. Det friskar i en ostvind på natten och den blir måttlig.

Vädret i Hunnestorp, 22.11.2017

På onsdag är det omväxlande molnigt, men oftast torrt hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt snöfall. Under natten blir det molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Nidingen, 22.11.2017

På onsdag är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 2°C. En sydostvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Torup, 22.11.2017

Tidigt på morgonen är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande klart väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -4 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -3°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Ullared, 22.11.2017

På onsdag är det molntäckt, men mestadels torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till mulet, men till stor del torrt väder. Natten ger oss molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -2°C. Det blåser en svag ostvind.