Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hallands län

Väder Västra Götalands län Väder Skåne län Väder Skåne län Väder Västra Götalands län Väder Kronobergs län Väder Jönköpings län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Falkenberg FalkenbergFalkenberg Halmstad HalmstadHalmstad Hunnestorp HunnestorpHunnestorp Kungsbacka KungsbackaKungsbacka Ullared UllaredUllared Hylte HylteHylte © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Broen, 27.05.2019

Efter molntäckt, men mestadels torrt väder på förmiddagen får vi omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Halmstad, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen råder molnigt, men övervägande torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från sydväst.

Vädret i Hunnestorp, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det mulet, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis soligt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Nidingen, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Vinden från väst vänder på natten till sydväst och blir tilltagande frisk, i byar hård.

Vädret i Torup, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande med några regnskurar. På förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Ullared, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Eftermiddagen visar sig med övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från syd.