Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Sol

Sol Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 25.06.2019

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Gotska Sandön, 25.06.2019

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Hoburg, 25.06.2019

På tisdag är det övervägande soligt hela dagen. Under natten till onsdag sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Ostergarnsholm, 25.06.2019

På tisdag är det soligt under en längre tid. Kvällen ger oss delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag till måttlig sydvind.

Vädret i Roma, 25.06.2019

På tisdag är det under dagen soligt. På kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen blir det delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Visby Airport, 25.06.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydostvind.