Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Sol

Sol Sverige

Moln

Moln Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 22.02.2019

På fredag är det under dagen delvis något molnigt, delvis också soligt. På kvällen blir det tidvis något molnigt väder. På natten blir det molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -2°C. På natten blåser det upp en måttlig vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Gotska Sandön, 22.02.2019

På fredag är det övervägande klart under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -3°C. På natten blåser det upp en frisk, i byar hård, sydvästvind.

Vädret i Hoburg, 22.02.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt snöfall. Den sena kvällen visar sig med utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.

Vädret i Ostergarnsholm, 22.02.2019

På fredag är det övervägande klart hela dagen. Under natten sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -2°C. Det blåser en först svag nordostlig vind, sedan på natten en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Roma, 22.02.2019

På fredag är det genomgående molnfritt. Under natten som kommer råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -6 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -4°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Visby Airport, 22.02.2019

På fredag är det klart eller soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -3°C. Det friskar i en sydvästvind på natten och den är måttlig, i byar hård.