Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 13.12.2018

På torsdag är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten 1°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Gotska Sandön, 13.12.2018

På torsdag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt snöfall. På kvällen väntar oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten 1°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Hoburg, 13.12.2018

På torsdag är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten 1°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Ostergarnsholm, 13.12.2018

Efter molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten 1°C. Det blåser en frisk, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Roma, 13.12.2018

På torsdag är det genomgående nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Under natten som kommer råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag, i byar stark, nordostvind.

Vädret i Visby Airport, 13.12.2018

På torsdag är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt snöfall. Kvällen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag nordostvind.