Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Moln

Moln Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från ostlig riktning.

Vädret i Gotska Sandön, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser svag vind från sydost.

Vädret i Hoburg, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, ostvind.

Vädret i Ostergarnsholm, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. En sydostvind, som i början fortfarande är svag, blir på natten frisk, i byar hård, och vänder till ost.

Vädret i Roma, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Visby Airport, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag vind från ost.