Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Strömmar

Strömmar Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Moln

Moln Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 22.09.2018

På lördag är det genomgående lite molnigt. Under natten som kommer råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 11°C. Det blåser en sydvästvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Gotska Sandön, 22.09.2018

Tidigt på morgonen är det molnigt, men torrt nästan överallt. Redan på förmiddagen råder klart eller soligt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från sydväst.

Vädret i Hoburg, 22.09.2018

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från väst.

Vädret i Ostergarnsholm, 22.09.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. Det blåser en sydvästvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Roma, 22.09.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Visby Airport, 22.09.2018

På lördag är det övervägande soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. En till att börja med stark, i byar stormig, sydvästvind blir måttlig på natten.