Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Moln

Moln Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 25.11.2017

På lördag får vi omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Gotska Sandön, 25.11.2017

På lördag är det omväxlande klart och molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Hoburg, 25.11.2017

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Ostergarnsholm, 25.11.2017

Tidigt på morgonen är det mestadels molnfritt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Roma, 25.11.2017

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Visby Airport, 25.11.2017

Efter delvis soligt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molnigt, men torrt nästan överallt. Kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag sydvästvind.