Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 18.07.2018

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från nordostlig riktning.

Vädret i Gotska Sandön, 18.07.2018

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Hoburg, 18.07.2018

På onsdag är det mestadels soligt hela dagen. Under natten till torsdag får vi molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ostergarnsholm, 18.07.2018

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag vind från nordost.

Vädret i Roma, 18.07.2018

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Visby Airport, 18.07.2018

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordostvind.