Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 22.02.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind som kommer från sydlig, senare västlig, riktning.

Vädret i Gotska Sandön, 22.02.2020

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från sydväst.

Vädret i Hoburg, 22.02.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 2°C. Det blåser en stark till hård, i byar stormig, sydvästvind.

Vädret i Ostergarnsholm, 22.02.2020

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi omväxlande molnigt väder med några regnskurar. På kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. En sydvästvind är inledningsvis hård, i byar stormig, och blir på natten frisk.

Vädret i Roma, 22.02.2020

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Särskilt på morgonen blåser det en frisk, i byar stormig, vind från sydväst.

Vädret i Visby Airport, 22.02.2020

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Eftermiddagen ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, sydvästvind.