Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Gotlands län

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fårösund FårösundFårösund Roma RomaRoma Visby VisbyVisby Gotska Sandön Gotska SandönGotska Sandön Ostergarnsholm OstergarnsholmOstergarnsholm Hoburg HoburgHoburg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Farösund-Ar, 26.04.2018

På torsdag väntar vi oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.

Vädret i Gotska Sandön, 26.04.2018

På torsdag är det under dagen omväxlande molnigt, men oftast torrt. På kvällen blir det stjärnklart till något molnigt väder. Sent på kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Hoburg, 26.04.2018

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande molnigt, men oftast torrt. Från middagstid får vi övervägande klart väder. På natten råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från sydväst.

Vädret i Ostergarnsholm, 26.04.2018

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Från middagstid får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. På eftermiddagen råder övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Roma, 26.04.2018

På torsdag är det övervägande klart hela dagen. Den sena kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Under natten blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från västlig riktning.

Vädret i Visby Airport, 26.04.2018

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret övervägande klart. Natten ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar stark.