Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Blekinge län

Väder Kalmar län Väder Kronobergs län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Sol

Sol Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Hanö, 25.04.2018

Efter delvis soligt väder på morgonen gestaltar sig vädret molntäckt, men till stor del torrt. Natten visar sig med molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 6°C. Det blåser en sydvästvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Karlskrona-Soderstjerna, 25.04.2018

På tisdag är det under dagen nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. På kvällen blir det mestadels klart väder. Sent på kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en måttlig till frisk vind som kommer från västlig riktning.

Vädret i Ronneby-Kallinge, 25.04.2018

Tidigt på morgonen är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Kvällen visar sig med delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvästvind.