Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Blekinge län

Väder Kalmar län Väder Kronobergs län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Hanö, 26.02.2020

På onsdag är det omväxlande med enstaka regnskurar eller snöbyar under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt snöfall. Den sena kvällen ger oss mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten -2°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind inledningsvis från väst, på eftermiddagen från nordväst.

Vädret i Karlskrona-Soderstjerna, 26.02.2020

På onsdag är det under dagen omväxlande molnigt med några regnskurar. På kvällen blir det molnigt väder med lätt snöfall. Sent på kvällen blir det molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten -2°C. Det blåser en frisk, i byar hård, västvind. Den avtar på eftermiddagen, blir sedan svag och vänder till nord.

Vädret i Ronneby-Kallinge, 26.02.2020

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med enstaka regnskurar eller snöbyar. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten -4°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordvind.