Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Blekinge län

Väder Kalmar län Väder Kronobergs län Väder Skåne län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Karlshamn KarlshamnKarlshamn Karlskrona KarlskronaKarlskrona Ronneby RonnebyRonneby © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Hanö, 23.09.2017

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid får vi soligt eller något molnigt väder. På eftermiddagen råder molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 13°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Karlskrona-Soderstjerna, 23.09.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ronneby-Kallinge, 23.09.2017

På lördag väntar vi oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordostvind.