Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Moln

Moln Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 22.09.2017

På fredag är det omväxlande klart och molnigt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt, men torrt nästan överallt. Under natten råder sedan delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 22.09.2017

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Redan på förmiddagen blir det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 22°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 21°C. En måttlig, i byar hård, vind blåser inledningsvis från nord, på natten från nordväst.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På eftermiddagen råder övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 21°C. En nordvind tilltar på kvällen och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig klart eller soligt. Kvällen ger oss delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 22°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 22.09.2017

På fredag är det klart eller soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nord.