Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Nederbörd

Nederbörd Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nordost.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 18.10.2019

På fredag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nord.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 18.10.2019

På fredag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 18.10.2019

På fredag är det under dagen delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. På natten blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser en nordvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 18.10.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nordväst.