Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Sol

Sol Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 20.11.2018

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Från middagstid får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 20.11.2018

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande lite molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 20.11.2018

På tisdag är det lite molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 20.11.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande lite molnigt. På förmiddagen råder delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 20.11.2018

På tisdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Den sena kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 20.11.2018

På tisdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag västvind.