Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 22.05.2018

På tisdag är det omväxlande molnigt, men oftast torrt hela dagen. Under natten sker det en övergång till mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, nordvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 22.05.2018

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det blåser svag till måttlig vind från nordlig riktning.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 22.05.2018

På tisdag är det, under större delen av dagen, omväxlande klart och molnigt. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 22.05.2018

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 17°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 22.05.2018

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. En nordvind tilltar vid middagstid och uppnår vindstyrka 7 i byar.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 22.05.2018

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag nordvästvind.