Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Lufttryck

Lufttryck Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 25.08.2019

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 23°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordvind, som vid middagstid vänder till nordost.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 25.08.2019

På söndag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 22°C. Det blåser en nordvästvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 25.08.2019

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från nordlig riktning.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 25.08.2019

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 22°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 25.08.2019

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 25.08.2019

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordvästvind.