Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Temperatur

Temperatur Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 11.04.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, delvis soligt. På kvällen väntar oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 17°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 11.04.2020

På lördag får vi molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 19°C. Det blåser måttlig vind från nord.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 11.04.2020

På lördag väntar vi oss omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nord.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 11.04.2020

På lördag är det delvis soligt hela dagen. Sent om kvällen råder övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Under natten väntar oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 17°C. En till att börja med frisk, i byar hård, nordvind blir svag på natten.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 11.04.2020

På lördag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig ibland mer och ibland mindre molnigt. Kvällen ger oss ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 17°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 11.04.2020

På lördag är det övervägande klart hela dagen. Under natten sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från nordväst.