Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Temperatur

Temperatur Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 16.07.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Mitt på dagen sker en övergång till något molnigt väder. Natten ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 16.07.2019

På tisdag väntar vi oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 22°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nord.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 16.07.2019

På tisdag kan vi räkna med delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 22°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 16.07.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 16.07.2019

På tisdag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 16.07.2019

På tisdag är det mestadels soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nord.