Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Lufttryck

Lufttryck Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 28.05.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 20°C. En nordvind tilltar på kvällen och uppnår vindstyrka 7 i byar.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På kvällen råder lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 19°C. Det blåser en nordvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 28.05.2019

På tisdag är det klart eller soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 28.05.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 28.05.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 19°C. En nordvind tilltar på eftermiddagen och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 28.05.2019

På tisdag är det ihållande soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nordost.