Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Sol

Sol Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. En sydvind är inledningsvis måttlig, och blir svag sent på kvällen.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 24.11.2017

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt. Natten visar sig med delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 24.11.2017

På fredag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. På natten blir det stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 19°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från väst.