Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Strömmar

Strömmar Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 20.02.2020

På torsdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande soligt. Natten ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 17°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 20.02.2020

På torsdag är det molnigt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande klart. Natten ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser måttlig till frisk vind från nordlig riktning.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 20.02.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande molntäckt, men mestadels torrt. På förmiddagen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordostvind, som på natten vänder till nordväst.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 20.02.2020

På förmiddagen är det inledningsvis fortfarande omväxlande klart och molnigt. Från middagstid blir det klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 20.02.2020

På torsdag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande klart. Natten ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 20.02.2020

På torsdag är det delvis soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordostvind.