Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Lufttryck

Lufttryck Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 12.07.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nordost.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 12.07.2020

Efter omväxlande molnigt, men oftast torrt väder på förmiddagen blir det övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 12.07.2020

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, nordvind, som på eftermiddagen vänder till nordost.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 12.07.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 12.07.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 22°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 12.07.2020

På söndag är det soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag ostvind.