Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Strömmar

Strömmar Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 14.12.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på förmiddagen blir det övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 14.12.2019

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det blåser svag till måttlig vind från nordlig riktning.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 14.12.2019

Tidigt på morgonen är det delvis soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Natten ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 14.12.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 14.12.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Sent på kvällen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser en nordvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 14.12.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag ostvind.