Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 24.02.2018

På lördagsförmiddagen är det fortfarande övervägande klart. Från middagstid råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 24.02.2018

På lördagsförmiddagen är det fortfarande övervägande soligt. Från middagstid råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 24.02.2018

På lördag är det, under större delen av dagen, övervägande soligt. På kvällen väntar oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser en tilltagande måttlig sydvästvind på eftermiddagen.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande soligt. Mitt på dagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydostvind.