Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 23.01.2019

På tisdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. På kvällen råder tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 23.01.2019

Efter omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret soligt eller något molnigt. Den sena kvällen visar sig med omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 17°C. En nordvind, som i början fortfarande är svag, blir frisk sent på kvällen.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 23.01.2019

På tisdag väntar vi oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag till måttlig nordvind, som vänder till nordväst på natten.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 23.01.2019

På tisdag får vi omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 23.01.2019

På tisdag är det under dagen omväxlande klart och molnigt. På kvällen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nordost.