Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Nederbörd

Nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 23.09.2018

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 23.09.2018

Efter delvis soligt väder på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande molnigt, men oftast torrt. Middagstiden visar sig med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 23°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nord.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 23.09.2018

På söndag är det övervägande klart under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nord.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 23.09.2018

På söndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 23.09.2018

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 23.09.2018

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från sydost.