Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 21.03.2019

På torsdag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nordost.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 21.03.2019

På torsdag kan vi räkna med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvind.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 21.03.2019

På torsdag är det soligt eller något molnigt under en längre tid. Sent på kvällen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. En måttlig, i byar hård, vind blåser inledningsvis från nordväst, på eftermiddagen från nordost.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 21.03.2019

På torsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 16°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvind.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 21.03.2019

På torsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 21.03.2019

På torsdag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordvind.