Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Strömmar

Strömmar Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 13.11.2019

På onsdag är det molnigt, men torrt nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 13.11.2019

På onsdag är det omväxlande klart och molnigt hela dagen. Under natten sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 20°C. Det blåser måttlig till frisk vind från nordlig riktning.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 13.11.2019

På onsdag får vi omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordvind, som på natten vänder till nordväst.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 13.11.2019

På onsdag är det under dagen soligt eller något molnigt. På kvällen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 19°C. En nordvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten måttlig.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 13.11.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på morgonen råder det tidvis på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 13.11.2019

På onsdag är det övervägande klart under en längre tid. På kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordvind.