Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kanarieöarna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arrecife ArrecifeArrecife Frontera FronteraFrontera Las Palmas de Gran Canaria Las Palmas de Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario Puerto del RosarioPuerto del Rosario Santa Cruz de la Palma Santa Cruz de la PalmaSanta Cruz de la Palma Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de TenerifeSanta Cruz de Tenerife © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Canary Tidszon: Atlantic/Canary

Moln

Moln Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Fuerteventura-Aeropuerto, 18.07.2018

Efter övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder på förmiddagen blir det övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från nordost.

Vädret i Hierro-Aeropuerto, 18.07.2018

På onsdag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvind.

Vädret i La Palma-Aeropuerto, 18.07.2018

På onsdag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Lanzarote-Aeropuerto, 18.07.2018

På onsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Las Palmas de Gran Canaria, 18.07.2018

På onsdag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Santa Cruz de Tenerife, 18.07.2018

Tidigt på morgonen är det molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mestadels soligt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag nordvind.