Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Balearerna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ibiza IbizaIbiza Maó MaóMaó Palma PalmaPalma © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Madrid Tidszon: Europe/Madrid

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Ibiza, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Menorca-Maó, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser en först svag västlig vind, sedan på natten en frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i , 23.01.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande delvis något molnigt, delvis också soligt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det friskar i en nordvästvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.