Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Aragón

Väder Catalunya Väder Comunidad Foral de Navarra Väder Comunidad Foral de Navarra Väder Comunidad Valenciana Väder País Vasco Väder Castilla y León Väder Frankrike Väder Comunidad Valenciana Väder La Rioja Väder Catalunya Väder Comunidad Foral de Navarra Väder Castilla-La Mancha
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Monzón MonzónMonzón Teruel TeruelTeruel Zaragoza ZaragozaZaragoza Huesca HuescaHuesca © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Madrid Tidszon: Europe/Madrid

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Bardenas Reales, 04.06.2020

På torsdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det friskar i en nordvästvind på eftermiddagen och den är frisk, i byar hård.

Vädret i Lleida, 04.06.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. På förmiddagen råder övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Teruel, 04.06.2020

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Från middagstid får vi omväxlande molnigt väder med några regnskurar. På eftermiddagen råder delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Zaragoza-Aeropuerto, 04.06.2020

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. Från middagstid råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. En nordvästvind som friskar i på kvällen blir frisk i genomsnitt, och stormig i byar.