Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Valais

Väder Fribourg Väder Bern Väder Fribourg Väder Fribourg Väder Obwalden Väder Fribourg Väder Vaud Väder Fribourg Väder Uri Väder Fribourg Väder Obwalden Väder Neuchâtel Väder Obwalden Väder Uri Väder Vaud Väder Bern Väder Ticino Väder Luzern Väder Fribourg Väder Nidwalden Väder Italien Väder Frankrike
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Moln

Moln Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Champéry, 20.10.2019

På söndagsförmiddagen är det fortfarande övervägande soligt. Från middagstid råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Crans-Montana, 20.10.2019

På söndag kan vi räkna med delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar stormig.

Vädret i Fiesch, 20.10.2019

På söndag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid får vi mycket molnigt, regnigt väder. På eftermiddagen råder mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Gondo, 20.10.2019

På söndag är det molnigt och ihållande regnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Grand St. Bernhard, 20.10.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mycket molnigt och regnigt väder. Middagstiden ger oss omväxlande molnigt väder med några snöbyar. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten 2°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, vind från nordväst.

Vädret i Kleines Matterhorn, 20.10.2019

På söndag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till något omväxlande väder med enstaka snöbyar. Temperaturen ligger inledningsvis runt -6 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -5 grader. På natten -6°C. Det blåser en stormig, i byar orkanartad, sydvind.

Vädret i Konkordiahütte SAC, 20.10.2019

På söndag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt snöfall. Mitt på dagen sker en övergång till genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 1°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, vind från syd.

Vädret i La Fouly, 20.10.2019

På söndag är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stormig, sydvind.

Vädret i Martigny (VS), 20.10.2019

På söndag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Saas Fee, 20.10.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Middagstiden ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i , 20.10.2019

På söndag får vi molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Visp, 20.10.2019

På söndag är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. På natten råder omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Wiler (Lötschen), 20.10.2019

På söndag är det under förmiddagen fortfarande nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid får vi molnigt, tillfälligt också soligt väder. På natten råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Zermatt, 20.10.2019

På söndag är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Den sena kvällen ger oss omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Zinal (VS), 20.10.2019

På söndag är det molntäckt, men till stor del torrt hela dagen. Sent om kvällen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Under natten väntar oss delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från syd.