Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Valais

Väder Fribourg Väder Bern Väder Fribourg Väder Fribourg Väder Obwalden Väder Fribourg Väder Vaud Väder Fribourg Väder Uri Väder Fribourg Väder Obwalden Väder Neuchâtel Väder Obwalden Väder Uri Väder Vaud Väder Bern Väder Ticino Väder Luzern Väder Fribourg Väder Nidwalden Väder Italien Väder Frankrike
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Champéry, 27.05.2020

På onsdag är det, under större delen av dagen, soligt. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Crans-Montana, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Fiesch, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Gondo, 27.05.2020

På onsdag är det övervägande klart under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Grand St. Bernhard, 27.05.2020

På onsdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 2°C. Det blåser svag till måttlig vind från ostlig riktning.

Vädret i Kleines Matterhorn, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -7 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -7°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nordost.

Vädret i Konkordiahütte SAC, 27.05.2020

På onsdag är det soligt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med glimtar av stjärnorna. Under natten råder sedan molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag till måttlig nordvind.

Vädret i La Fouly, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Martigny (VS), 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 11°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Saas Fee, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i , 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 8°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Visp, 27.05.2020

På onsdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 7°C. Det blåser en tilltagande måttlig västvind på eftermiddagen.

Vädret i Wiler (Lötschen), 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Zermatt, 27.05.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nordost.