Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Uri

Väder Obwalden Väder Obwalden Väder Luzern Väder Obwalden Väder St. Gallen Väder Obwalden Väder Luzern Väder Ticino Väder Bern Väder Valais Väder Graubünden Väder Glarus Väder Nidwalden Väder Schwyz Väder Italien Väder Zug
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Altdorf AltdorfAltdorf Erstfeld ErstfeldErstfeld Seelisberg SeelisbergSeelisberg Unterschächen UnterschächenUnterschächen Wassen WassenWassen Gütsch/Andermatt Gütsch/AndermattGütsch/Andermatt Etzlihütte SAC Etzlihütte SACEtzlihütte SAC © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Sol

Sol Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Vädret i Altdorf, 17.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Erstfeld, 17.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Den sena kvällen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från syd.

Vädret i Etzlihütte SAC, 17.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvind.

Vädret i Gütsch/Andermatt, 17.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Seelisberg (UR), 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen väntar oss molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Unterschächen, 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Wassen, 17.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.