Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Schaffhausen

Väder Tyskland Väder Tyskland Väder St. Gallen Väder Thurgau Väder Zürich Väder Aargau Väder Tyskland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Hallau HallauHallau Lohn LohnLohn Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Stein am Rhein Stein am RheinStein am Rhein Dörflingen DörflingenDörflingen © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Nederbörd

Nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Kaltenbach TG, 17.10.2019

På torsdag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Lohn (SH), 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, molnigt. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i , 17.10.2019

På torsdag är det under dagen omväxlande klart och molnigt. På kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i St. Katharinental, 17.10.2019

På torsdag är det under dagen omväxlande klart och molnigt. På kvällen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. På natten blir det molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag västvind.