Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Obwalden

Väder Graubünden Väder Bern Väder Nidwalden Väder Valais Väder Uri Väder Luzern Väder Schwyz
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alpnach AlpnachAlpnach Engelberg EngelbergEngelberg Melchtal MelchtalMelchtal Sachseln SachselnSachseln Pilatus PilatusPilatus Titlis TitlisTitlis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Nederbörd

Nederbörd Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Alpnach, 23.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Engelberg, 23.09.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, mycket molnigt och regnigt. På kvällen väntar oss molnigt väder. På natten sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Melchtal (OW), 23.09.2019

På måndag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten väntar oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Pilatus, 23.09.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, mycket molnigt och regnigt. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten 3°C. Det blåser svag vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Sachseln, 23.09.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt. Natten ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Titlis, 23.09.2019

På måndag är det mycket molnigt med snöfall hela dagen. Sent om kvällen råder molnigt väder med lokalt snöfall. Under natten väntar oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -3°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nord.