Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Glarus

Väder Graubünden Väder Zürich Väder Graubünden Väder Zug Väder Uri Väder Schwyz Väder St. Gallen Väder Lichtenstein
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bilten BiltenBilten Elm ElmElm Glarus GlarusGlarus Linthal LinthalLinthal Näfels NäfelsNäfels © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Bilten, 21.09.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande klart. Mitt på dagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydostvind.

Vädret i Glarus, 21.09.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Linthal-Tierfehd, 21.09.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Näfels (GL), 21.09.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.