Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Glarus

Väder Graubünden Väder Zürich Väder Graubünden Väder Zug Väder Uri Väder Schwyz Väder St. Gallen Väder Lichtenstein
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bilten BiltenBilten Elm ElmElm Glarus GlarusGlarus Linthal LinthalLinthal Näfels NäfelsNäfels © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Nederbörd

Nederbörd Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Bilten, 25.02.2020

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande mycket soligt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Glarus, 25.02.2020

På tisdag är det mycket soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. På kvällen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Linthal-Tierfehd, 25.02.2020

På tisdag är det under dagen mycket soligt. På kvällen blir det omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. På natten blir det molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Näfels (GL), 25.02.2020

På tisdag är det mycket soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 1°C. Det blåser svagt från syd.