Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Fribourg

Väder Frankrike Väder Bern Väder Bern Väder Solothurn Väder Vaud Väder Frankrike Väder Valais Väder Frankrike Väder Valais Väder Vaud Väder Neuchâtel Väder Bern
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Charmey CharmeyCharmey Estavayer-le-Lac Estavayer-le-LacEstavayer-le-Lac Fräschels FräschelsFräschels Fribourg FribourgFribourg Gruyères GruyèresGruyères Kerzers KerzersKerzers Plaffeien PlaffeienPlaffeien Romont RomontRomont Rossens RossensRossens Schwarzseebad SchwarzseebadSchwarzseebad Vaulruz VaulruzVaulruz Moléson MolésonMoléson © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Nederbörd

Nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Charmey (FR), 14.07.2020

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Fraeschels (FR), 14.07.2020

På tisdag är det soligt under en längre tid. På kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Fribourg, 14.07.2020

Efter soligt väder på förmiddagen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Gruyères, 14.07.2020

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. På kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Moléson, 14.07.2020

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen råder molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Payerne, 14.07.2020

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. Kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Plaffeien, 14.07.2020

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Ried bei Kerzers, 14.07.2020

På tisdag är det soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Romont, 14.07.2020

På tisdag är det soligt under en längre tid. På kvällen råder delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Rossens (FR), 14.07.2020

På tisdag är det soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Schwarzsee, 14.07.2020

På tisdag är det genomgående soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen väntar oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Vaulruz (FR), 14.07.2020

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag västvind.