Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Aargau

Väder Solothurn Väder Nidwalden Väder Luzern Väder Solothurn Väder Schaffhausen Väder Solothurn Väder Schaffhausen Väder Nidwalden Väder Tyskland Väder Luzern Väder Basel-Stadt Väder Schwyz Väder Basel-Land Väder Zug Väder Bern Väder Zürich
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aarau AarauAarau Koblenz KoblenzKoblenz Lenzburg LenzburgLenzburg Möhlin MöhlinMöhlin Muri MuriMuri Oftringen OftringenOftringen Reinach ReinachReinach Windisch WindischWindisch Wohlen WohlenWohlen Bergdietikon BergdietikonBergdietikon Schupfart SchupfartSchupfart © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Moln

Moln Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Buchs-Suhr, 16.07.2020

På torsdag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Koblenz AG, 16.07.2020

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen råder det tidvis delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Natten ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Möhlin, 16.07.2020

På torsdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Muri AG, 16.07.2020

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på morgonen råder det tidvis på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Niederlenz, 16.07.2020

På torsdag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen väntar oss molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Reinach AG, 16.07.2020

På torsdag är det under dagen molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen blir det genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Sent på kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Schupfart, 16.07.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt. Den sena kvällen visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Starrkirch-Wil (SO), 16.07.2020

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen råder övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Windisch, 16.07.2020

På torsdag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Wohlen AG, 16.07.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det omväxlande klart och molnigt. Den sena kvällen visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från väst.