Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Aargau

Väder Solothurn Väder Nidwalden Väder Luzern Väder Solothurn Väder Schaffhausen Väder Solothurn Väder Schaffhausen Väder Nidwalden Väder Tyskland Väder Luzern Väder Basel-Stadt Väder Schwyz Väder Basel-Land Väder Zug Väder Bern Väder Zürich
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aarau AarauAarau Koblenz KoblenzKoblenz Lenzburg LenzburgLenzburg Möhlin MöhlinMöhlin Muri MuriMuri Oftringen OftringenOftringen Reinach ReinachReinach Windisch WindischWindisch Wohlen WohlenWohlen Bergdietikon BergdietikonBergdietikon Schupfart SchupfartSchupfart © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Flygväder

Flygväder Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Buchs-Suhr, 17.10.2019

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Mitt på dagen sker en övergång till soligt eller något molnigt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Koblenz AG, 17.10.2019

På torsdag är det under dagen delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Möhlin, 17.10.2019

På torsdag är det under dagen omväxlande klart och molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Muri AG, 17.10.2019

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen råder det tidvis mestadels molnfritt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Niederlenz, 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, omväxlande klart och molnigt. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Reinach AG, 17.10.2019

På torsdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Schupfart, 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Starrkirch-Wil (SO), 17.10.2019

På torsdag är det, under större delen av dagen, på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Windisch, 17.10.2019

På torsdag är det under dagen delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Wohlen AG, 17.10.2019

På torsdag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från sydväst.