Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Norte

Väder Spanien Väder Centro Väder Spanien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Bragança BragançaBragança Porto PortoPorto Viana do Castelo Viana do CasteloViana do Castelo Vila Real Vila RealVila Real Viseu ViseuViseu © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Bragança, 21.08.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Ovar, 21.08.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordvind.

Vädret i , 21.08.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Viana do Castelo, 21.08.2019

Tidigt på morgonen är det mycket soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Middagstiden ger oss ihållande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i , 21.08.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Viseu, 21.08.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 18°C. En nordostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på eftermiddagen svag.