Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Centro

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Alentejo Väder Spanien Väder Norte
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Guarda GuardaGuarda Leiria LeiriaLeiria Óbidos ÓbidosÓbidos Viseu ViseuViseu © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Moln

Moln Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Vädret i Cabo Carvoeiro, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Natten ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det friskar i en västvind på natten och den blir måttlig.

Vädret i , 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Från middagstid råder molnigt, tillfälligt också soligt väder. Den sena kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 18.10.2019

På fredag är det ibland mer och ibland mindre molnigt hela dagen. Under natten till lördag sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Monte Real, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Ovar, 18.10.2019

På fredag är det ibland mer och ibland mindre molnigt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig genomgående molnigt, men mestadels torrt. Under natten råder sedan molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Penhas Douradas, 18.10.2019

På fredag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig soligt eller något molnigt. Natten ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Viseu, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, tillfälligt också soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag västvind.