Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Centro

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Alentejo Väder Spanien Väder Norte
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Guarda GuardaGuarda Leiria LeiriaLeiria Óbidos ÓbidosÓbidos Viseu ViseuViseu © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Moln

Moln Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Cabo Carvoeiro, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. En nordostvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten måttlig.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en nordostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag, i byar hård, vind från nordostlig riktning.

Vädret i Monte Real, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 3°C. Det friskar i en nordostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Ovar, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordvind blir svag på kvällen.

Vädret i Penhas Douradas, 20.01.2020

På måndagsförmiddagen är det fortfarande på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt, men torrt nästan överallt. Kvällen ger oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -8 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -5°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Viseu, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 5 grader. På natten 0°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från nordost.