Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Centro

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Alentejo Väder Spanien Väder Norte
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aveiro AveiroAveiro Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Guarda GuardaGuarda Leiria LeiriaLeiria Óbidos ÓbidosÓbidos Viseu ViseuViseu © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Flygväder

Flygväder Europa

Moln

Moln Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Cabo Carvoeiro, 08.12.2019

På söndagsförmiddagen är det fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Kvällen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 13°C. Det friskar i en nordvind på natten och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i , 08.12.2019

På söndag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss mycket molnigt, regnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 08.12.2019

På söndag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. På kvällen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Monte Real, 08.12.2019

På söndag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Ovar, 08.12.2019

På söndag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig delvis molntäckt, delvis lite molnigt. Under natten råder sedan stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Penhas Douradas, 08.12.2019

På söndag är det genomgående omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Under natten som kommer råder på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 6°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Viseu, 08.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt regn. Middagstiden visar sig med molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från väst.