Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Alentejo

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Algarve Väder Spanien Väder Centro
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Beja BejaBeja Évora ÉvoraÉvora Lissabon LissabonLissabon Portalegre PortalegrePortalegre Sines SinesSines © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Sol

Sol Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Beja Aeroporto, 18.01.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande mycket molnigt och regnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret något omväxlande med enstaka regnskurar. Eftermiddagen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.

Vädret i , 18.01.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande mycket molnigt och regnigt. Från middagstid råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Den sena kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 8°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i , 18.01.2020

Efter omväxlande väder med några regnskurar från morgonen blir det redan under första hälften av dagen mycket molnigt och regnigt. Middagstiden ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en nordvästvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Portalegre, 18.01.2020

På lördag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På kvällen råder delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Sines, 18.01.2020

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande med några regnskurar. Middagstiden visar sig med mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvästvind, som på kvällen vänder till nordväst.