Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västra Norge

Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Trøndelag Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Östra Norge Väder Södra Norge
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund kommun Haugesund kommunHaugesund kommun Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund kommun Kristiansund kommunKristiansund kommun Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i , 20.09.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molntäckt, men övervägande torrt. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, sydvästvind.

Vädret i Bergen, 20.09.2019

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Natten ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Eigerøy, 20.09.2019

På fredag är det molntäckt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, västvind blir svag på natten.

Vädret i Florø, 20.09.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Førde-lufthamn, 20.09.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Haugesund lufthavn, 20.09.2019

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molntäckt, men övervägande torrt. Natten ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. En västvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på kvällen.

Vädret i Kristiansund lufthavn, 20.09.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten som kommer får vi molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydvästvind.

Vädret i Lista fyr, 20.09.2019

På fredag är det molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig, i byar stormig, västvind.

Vädret i Molde lufthavn, 20.09.2019

På fredag är det genomgående molnigt med lätt regn. Under natten som kommer råder övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Stavanger-Våland, 20.09.2019


Vädret i Stryn, 20.09.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molntäckt, men övervägande torrt. Under natten råder sedan molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Vangsnes, 20.09.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret molntäckt, men övervägande torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Vossevangen, 20.09.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det molntäckt, men till stor del torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag sydvästvind.