Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västra Norge

Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Östra Norge Väder Trøndelag Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Södra Norge Väder Södra Norge Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Trøndelag Väder Östra Norge Väder Södra Norge
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ålesund ÅlesundÅlesund Balestrand BalestrandBalestrand Bergen BergenBergen Haugesund kommun Haugesund kommunHaugesund kommun Kirkehamn KirkehamnKirkehamn Kristiansund kommun Kristiansund kommunKristiansund kommun Molde MoldeMolde Sirevåg SirevågSirevåg Stavanger StavangerStavanger Stryn StrynStryn Vossevangen VossevangenVossevangen Florø FlorøFlorø © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Moln

Moln Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i , 20.07.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen råder klart eller soligt väder. Natten ger oss mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Bergen, 20.07.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Eigerøy, 20.07.2019

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 14°C. En till att börja med stark, i byar stormig, ostvind blir måttlig på natten.

Vädret i Florø, 20.07.2019

Efter molnigt väder med lokalt regn på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande klart och molnigt. Eftermiddagen visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Førde-lufthamn, 20.07.2019

På lördag är det under dagen molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Haugesund lufthavn, 20.07.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydostvind blir svag på natten.

Vädret i Kristiansund lufthavn, 20.07.2019

På lördag är det molnigt hela dagen. Den sena kvällen ger oss delvis molnigt, delvis klart väder. Under natten blir det mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Lista fyr, 20.07.2019

På förmiddagen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Under andra hälften av dagen får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 14°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, ostvind blir svag på natten.

Vädret i Molde lufthavn, 20.07.2019

På lördag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till övervägande soligt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Stavanger-Våland, 20.07.2019


Vädret i Stryn, 20.07.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mestadels soligt väder. Middagstiden ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Vangsnes, 20.07.2019

På lördag är det under dagen soligt eller något molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Vossevangen, 20.07.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från ost.