Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Rhône-Alpes

Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Bourgogne Väder Languedoc-Roussillon Väder Schweiz Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Franche-Comté Väder Auvergne Väder Italien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ambérieu AmbérieuAmbérieu Annecy AnnecyAnnecy Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Bouthéon BouthéonBouthéon Chambéry ChambéryChambéry Chamonix ChamonixChamonix Grenoble GrenobleGrenoble Lyon LyonLyon Mâcon MâconMâcon Montélimar MontélimarMontélimar Saint-Geoirs Saint-GeoirsSaint-Geoirs Sciez SciezSciez Aubenas AubenasAubenas © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Ambérieu-en-Bugey, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Annecy-Meythet, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det molnigt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Aubenas, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid får vi delvis något molnigt, delvis också soligt väder. På natten råder stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det friskar i en nordvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Bourg-Saint-Maurice, 28.05.2019

På tisdag är det mycket molnigt och regnigt hela dagen. Under natten till onsdag sker det en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Chambéry, 28.05.2019

På tisdag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Chamonix-Mont-Blanc, 28.05.2019


Vädret i Grenoble-Le Versoud, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i , 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det omväxlande klart och molnigt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Lyon-Bron, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Mâcon, 28.05.2019

Efter molnigt väder med lokalt regn på morgonen gestaltar sig vädret övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Eftermiddagen visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Montélimar, 28.05.2019

På tisdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag, i byar hård, nordvind.

Vädret i Saint-Étienne, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen råder soligt eller något molnigt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Sciez, 28.05.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, molnigt med lätt regn. På kvällen väntar oss molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvind.