Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Languedoc-Roussillon

Väder Spanien Väder Rhône-Alpes Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Andorra Väder Rhône-Alpes Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Limousin Väder Auvergne Väder Aquitaine Väder Spanien Väder Midi-Pyrénées
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Carcassonne CarcassonneCarcassonne Leucate LeucateLeucate Mende MendeMende Montpellier MontpellierMontpellier Nîmes NîmesNîmes Perpignan PerpignanPerpignan Sète SèteSète Mont Aigoual Mont AigoualMont Aigoual Port-Vendres-Cap Béar Port-Vendres-Cap BéarPort-Vendres-Cap Béar © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Moln

Moln Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Carcassonne, 14.07.2020

På tisdag är det soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind.

Vädret i Leucate, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind som kommer från nordvästlig, senare västlig, riktning.

Vädret i Mende, 14.07.2020

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Mont Aigoual, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 9°C. En nordvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Montpellier, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 21°C. Det friskar i en nordvästvind på kvällen och den blir måttlig.

Vädret i Nîmes, 14.07.2020

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Perpignan, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 20°C. Det blåser en nordvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Port-Vendres-Cap Béar, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. En till att börja med stark, i byar stormig, nordvästvind blir måttlig på kvällen.

Vädret i Sète, 14.07.2020

På tisdag är det genomgående soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag, i byar stark, vind från nordvästlig riktning.