Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Korsika

Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien Väder Italien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bastia BastiaBastia Île Rousse Île RousseÎle Rousse Solenzara SolenzaraSolenzara Calvi CalviCalvi Ajaccio AjaccioAjaccio Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa Pto-Vecchio-Phare de la ChiappaPto-Vecchio-Phare de la Chiappa Bonifacio-Cap de Pertusato Bonifacio-Cap de PertusatoBonifacio-Cap de Pertusato San-Giuliano-Alistro San-Giuliano-AlistroSan-Giuliano-Alistro Cap Corse Cap CorseCap Corse © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Ajaccio, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande mycket molnigt och regnigt. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Natten ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Bastia, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Middagstiden ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Bonifacio-Cap de Pertusato, 28.05.2019

På tisdag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 15°C. En västvind tilltar på eftermiddagen och uppnår vindstyrka 9 i byar.

Vädret i Calvi, 28.05.2019

Efter mestadels soligt väder på morgonen råder det tidvis molnigt, men torrt väder nästan överallt. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Cap Corse, 28.05.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, molnigt. På kvällen väntar oss stjärnklart till något molnigt väder. På natten sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 15°C. En västvind som friskar i på natten blir hård i genomsnitt, och stormig i byar.

Vädret i L'Île-Rousse, 28.05.2019

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen råder stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en först svag västlig vind, sedan sent på kvällen en stark, i byar stormig, sydvind.

Vädret i Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa, 28.05.2019

På tisdag är det övervägande klart under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. En västvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i San-Giuliano-Alistro, 28.05.2019

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen råder det tidvis molnigt, men torrt väder nästan överallt. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Sari-Solenzara, 28.05.2019

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från väst.