Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Haute-Normandie

Väder Centre Väder Basse-Normandie Väder Nord-Pas-de-Calais Väder Pays-de-la-Loire Väder Centre Väder Île-de-France Väder Picardie
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Breteuil BreteuilBreteuil Évreux ÉvreuxÉvreux Le Havre Le HavreLe Havre Rouen RouenRouen Dieppe DieppeDieppe © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Moln

Moln Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Cap de la Hève, 28.05.2019

På förmiddagen är det molnigt med lätt regn. Vid middagstid sker det en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Dieppe, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande med några regnskurar. Redan på förmiddagen blir det mycket molnigt och regnigt. Eftermiddagen visar sig med övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag på natten.

Vädret i Évreux, 28.05.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En västvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Rouen, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. På kvällen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En måttlige nordvästvind avtar på natten och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i Toussus-le-Noble, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. En måttlige nordvästvind avtar på natten och blåser i genomsnitt med styrka 2.