Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Centre

Väder Champagne-Ardenne Väder Champagne-Ardenne Väder Auvergne Väder Limousin Väder Haute-Normandie Väder Poitou-Charentes Väder Pays-de-la-Loire Väder Île-de-France Väder Bourgogne Väder Picardie Väder Basse-Normandie
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Avord AvordAvord Bourges BourgesBourges Châteauroux ChâteaurouxChâteauroux Orléans OrléansOrléans Romorantin RomorantinRomorantin Chartres ChartresChartres Tours ToursTours La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs La Roche-sur-Yon-Les AjoncsLa Roche-sur-Yon-Les Ajoncs © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Strömmar

Strömmar Europa

Moln

Moln Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Avord, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande klart och molnigt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På kvällen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Bourges, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen visar sig med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Chartres, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Châteauroux, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs, 28.05.2019

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Orléans, 28.05.2019

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt hela dagen. Under natten till onsdag sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Romorantin-Lanthenay, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande övervägande klart. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Tours, 28.05.2019

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag västvind.