Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Bretagne

Väder Pays-de-la-Loire Väder Basse-Normandie Väder Pays-de-la-Loire Väder Basse-Normandie Väder Pays-de-la-Loire
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från nordvästlig riktning.

Vädret i Brest, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen råder stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag på natten.

Vädret i Brignogan, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder. Sent på kvällen råder på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. En nordvästvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Île de Groix-Beg Melen, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Landivisiau, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Penmarc'h, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvästvind.

Vädret i Perros-Guirec-Ploumanac'h, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Plogoff-Pointe du Raz, 28.05.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på förmiddagen får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser en nordvästvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Quimper, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Rennes, 28.05.2019

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag på natten.

Vädret i Saint-Brieuc, 28.05.2019

På tisdag är det under dagen molnigt med lokalt regn. På kvällen blir det molnigt väder. Sent på kvällen blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, västvind blir svag på natten.