Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Basse-Normandie

Väder Centre Väder Storbritannien Väder Pays-de-la-Loire Väder Bretagne Väder Centre Väder Haute-Normandie
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Strömmar

Strömmar Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Alençon, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En måttlig nordvästvind avtar på natten och är då svag.

Vädret i Caen, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. En västvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Cherbourg-Octeville, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen råder nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag till måttlig nordvästvind.

Vädret i Deauville, 28.05.2019

På tisdag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i La Hague, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordvästvind.