Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Basse-Normandie

Väder Centre Väder Storbritannien Väder Pays-de-la-Loire Väder Bretagne Väder Centre Väder Haute-Normandie
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Alençon, 19.08.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Caen, 19.08.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Eftermiddagen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Cherbourg-Octeville, 19.08.2019

Efter delvis soligt väder på morgonen råder det tidvis omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Deauville, 19.08.2019

På måndag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande soligt. Natten ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. En måttlig västvind avtar sent på kvällen och är då svag.

Vädret i La Hague, 19.08.2019

På måndag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 15°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, västvind.