Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Österbotten

Väder Mittelösterbotten Väder Satakunta Väder Sverige Väder Sverige Väder Mittelösterbotten Väder Sverige Väder Sverige Väder Mittelösterbotten Väder Pirkanmaa Väder Satakunta Väder Südösterbotten
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jakobstad JakobstadJakobstad Korsnäs KorsnäsKorsnäs Kristiinankaupungin Pitäjä Kristiinankaupungin PitäjäKristiinankaupungin Pitäjä Vasa VasaVasa © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Moln

Moln Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Korsnäs Bredskäret, 30.05.2020

På fredag är det soligt hela dagen. Den sena kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Under natten blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 11°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Kristiinankaupungin Majakka, 30.05.2020

På fredag är det soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 9°C. Det blåser en nordvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Pietarsaari-Kallan, 30.05.2020

På fredag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 9°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydvästvind, som på natten vänder till nord.