Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nordsavo

Väder Südsavo Väder Nordkarelien Väder Kainuu Väder Nordösterbotten Väder Mittelfinnland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kuopio KuopioKuopio Maaninka MaaninkaMaaninka Rautavaara RautavaaraRautavaara Varkaus VarkausVarkaus Vieremä Kaarakkala Vieremä KaarakkalaVieremä Kaarakkala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Moln

Moln Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Joroinen-Varkaus airport, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mycket molnigt, men till stor del torrt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På kvällen råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Kuopio Ritoniemi, 27.05.2019

På måndag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Maaninka Halola, 27.05.2019

På måndag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det något molnigt väder. Sent på kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Rautavaara Ylä-Luosta, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen blir det delvis soligt. Middagstiden visar sig med omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Vieremä Kaarakkala, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Under natten blir det något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från sydväst.