Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nordkarelien

Väder Südkarelien Väder Asien Väder Südkarelien Väder Asien Väder Kainuu Väder Südkarelien Väder Südsavo Väder Nordsavo
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Joensuu JoensuuJoensuu Ilomantsi-Mekrijärvi Ilomantsi-MekrijärviIlomantsi-Mekrijärvi Lieksa Lampela Lieksa LampelaLieksa Lampela Juuka Niemelä Juuka NiemeläJuuka Niemelä Tohmajärvi Kemie Tohmajärvi KemieTohmajärvi Kemie © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Lufttryck

Lufttryck Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Ilomantsi-Mekrijärvi, 27.05.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, molnigt med lätt regn. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Juuka Niemelä, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt. Kvällen visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Lieksa Lampela, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi molntäckt, men övervägande torrt väder. På kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Liperi-Joensuu airport, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Tohmajärvi Kemie, 27.05.2019