Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Lappland

Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Sverige Väder Sverige Väder Sverige Väder Sverige Väder Norge Väder Sverige Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Asien Väder Sverige Väder Nordösterbotten Väder Kainuu
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Pello PelloPello Enontekis EnontekisEnontekis Inari InariInari Kemi KemiKemi Ranua RanuaRanua Rovaniemi RovaniemiRovaniemi Savukoski SavukoskiSavukoski Utsjoki UtsjokiUtsjoki Sodankylä Arctic Research Centre Sodankylä Arctic Research CentreSodankylä Arctic Research Centre Kilpisjärvi Saana Kilpisjärvi SaanaKilpisjärvi Saana © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Helsinki Tidszon: Europe/Helsinki

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Enontekiö airport, 27.05.2019

På måndag måste vi räkna med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Inari Ivalo airport, 27.05.2019

På måndag väntar vi oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Keminmaa Kemi-Tornio airport, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Kilpisjärvi Saana, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt snöfall. På natten väntar oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 1 grader. På natten -2°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, sydostvind blir svag på natten.

Vädret i Kittilä Kenttärova, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten sker det en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Pello, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det mycket molnigt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Den sena kvällen visar sig med tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Pudasjärvi, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Under natten blir det molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Rovaniemi airport, 27.05.2019

På måndag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Savukoski, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Sodankylä Arctic Research Centre, 27.05.2019

På förmiddagen är det inledningsvis fortfarande mycket molnigt, men till stor del torrt. Från middagstid blir det molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Utsjoki-Kevo, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag ostvind.