Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Südjütland

Väder Mitteljütland Väder Mitteljütland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Mitteljütland Väder Mitteljütland Väder Mitteljütland Väder Tyskland Väder Seeland Väder Tyskland Väder Mitteljütland Väder Seeland Väder Tyskland Väder Seeland Väder Seeland Väder Tyskland Väder Mitteljütland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Copenhagen Tidszon: Europe/Copenhagen

Moln

Moln Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Billund, 11.07.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på natten.

Vädret i Blåvandshuk, 11.07.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande klart och molnigt. På förmiddagen råder klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 13°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, vind från väst.

Vädret i Esbjerg, 11.07.2020

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Middagstiden visar sig med omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Kegnaes, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Odense/Beldringe, 11.07.2020

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande klart. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Rømø, 11.07.2020

På lördag är det mestadels soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 13°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Skrydstrup, 11.07.2020

Tidigt på morgonen är det övervägande klart. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Svendborg-Flyveplads, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.