Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Seeland

Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Südjütland Väder Sverige Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Sverige Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Hovedstaden Väder Südjütland Väder Sverige Väder Mitteljütland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Copenhagen Tidszon: Europe/Copenhagen

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Abed, 02.04.2020

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt, tillfälligt också soligt. Den sena kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från sydväst.

Vädret i Gedser Odde, 02.04.2020

På torsdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molntäckt, men mestadels torrt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. En sydvästvind som friskar i på kvällen blir hård i genomsnitt, och stormig i byar.

Vädret i Gniben-Sjællands Odde, 02.04.2020

På torsdag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser en stark till hård, i byar orkanartad, västvind.

Vädret i Holbæk, 02.04.2020

På torsdag är det under dagen delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. En västvind tilltar vid middagstid och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Køge-Herfølge, 02.04.2020

På torsdag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 3°C. En sydvästvind som friskar i vid middagstid blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.

Vädret i Møn, 02.04.2020

Tidigt på morgonen är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Redan på förmiddagen blir det molntäckt, men mestadels torrt. Kvällen visar sig med mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. En västvind tilltar på kvällen och uppnår vindstyrka 9 i byar.

Vädret i Nakskov-Langø, 02.04.2020

På torsdag är det under dagen övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en sydvästvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Roskilde-Tune, 02.04.2020

På torsdag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 3°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Røsnæs, 02.04.2020

På torsdag är det, under större delen av dagen, övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en västvind som är stark till hård, i byar orkanartad.

Vädret i Skælskør-Tystofte, 02.04.2020

På torsdag är det molntäckt, men mestadels torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt med lokalt regn. Natten ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. En västvind som friskar i vid middagstid blir frisk i genomsnitt, och stormig i byar.