Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Seeland

Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Südjütland Väder Sverige Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Sverige Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Hovedstaden Väder Südjütland Väder Sverige Väder Mitteljütland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Copenhagen Tidszon: Europe/Copenhagen

Sol

Sol Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Abed, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Gedser Odde, 11.07.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, lite molnigt. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen sker det en övergång till molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 13°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Gniben-Sjællands Odde, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 13°C. Det blåser en västvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Holbæk, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Køge-Herfølge, 11.07.2020

På lördag är det under dagen lite molnigt. På kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen blir det stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. En måttlig västvind avtar sent på kvällen och är då svag.

Vädret i Møn, 11.07.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Den sena kvällen ger oss stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Nakskov-Langø, 11.07.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Roskilde-Tune, 11.07.2020

Tidigt på morgonen är det lite molnigt. Redan på förmiddagen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Røsnæs, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, vind från västlig riktning.

Vädret i Skælskør-Tystofte, 11.07.2020

På lördag är det lite molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. På kvällen väntar oss delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser svag till måttlig vind från västlig riktning.