Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Bornholm

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Copenhagen Tidszon: Europe/Copenhagen

Flygväder

Flygväder Europa

Moln

Moln Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Hammer Odde, 02.04.2020

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en västvind som är stark till hård, i byar orkanartad.

Vädret i Nexø, 02.04.2020

Tidigt på morgonen är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt, tillfälligt också soligt. Natten visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser en västvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Rønne, 02.04.2020

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, västvind.