Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Mexiko

Väder Guatemala Väder Costa Rica Väder Nicaragua Väder El Salvador Väder Honduras Väder Belize Väder Guatemala
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Mexico_City Tidszon: America/Mexico_City

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Nederbörd

Nederbörd Nordamerika

Vädret i Acapulco, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i La Paz, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Mexico City/Licenc, 23.03.2019

På lördag är det övervägande klart under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt. Den sena kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Nueva Casas Grandes, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Puerto Vallarta Intl, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 20°C. Det friskar i en nordostvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.