Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Mexiko

Väder Guatemala Väder Costa Rica Väder Nicaragua Väder El Salvador Väder Honduras Väder Belize Väder Guatemala
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Mexico_City Tidszon: America/Mexico_City

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Moln

Moln Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Vädret i Acapulco, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i La Paz, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Mexico City/Licenc, 27.05.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, mycket soligt. På kvällen väntar oss omväxlande väder med några regnskurar. Sent på kvällen sker det en övergång till på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 15°C. Det friskar i en nordostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Nueva Casas Grandes, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 9°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydvästvind blir svag på kvällen.

Vädret i Puerto Vallarta Intl, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande klart eller soligt. Mitt på dagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss ihållande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. Det friskar i en sydvästvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stark.