Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Guatemala

Väder Belize Väder Honduras Väder Honduras Väder Belize Väder Belize Väder Honduras Väder Nicaragua Väder Belize Väder Mexiko Väder El Salvador Väder Honduras
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Guatemala Tidszon: America/Guatemala

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Vädret i Guatemala/Intl, 23.03.2019

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 15°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvind.

Vädret i Huehuetenango, 23.03.2019

På lördag är det soligt eller något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Puerto Barrios, 23.03.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i San Jose, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 22°C. En sydvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Tikal/Intl, 23.03.2019

På lördag är det molnigt hela dagen. Under natten till söndag sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från ost.