Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Vietnam

Väder Thailand Väder Thailand Väder Kina Väder Kina Väder Burma Väder Thailand Väder Kina Väder Burma Väder Burma Väder Kina Väder Thailand Väder Laos Väder Kambodja
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Hanoi HanoiHanoi Ho Chi Minh City Ho Chi Minh CityHo Chi Minh City Da Nang Da NangDa Nang © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Bangkok Tidszon: Asia/Bangkok

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Strömmar

Strömmar Asien

Temperatur

Temperatur Asien

Sol

Sol Asien

Vädret i Da Nang, 24.08.2019

På fredag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Ho Chi Minh, 24.08.2019

På fredag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 25°C. Det friskar i en sydvästvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Thanh Hoa, 24.08.2019

På fredag är det, under större delen av dagen, mycket molnigt och regnigt. På kvällen väntar oss molntäckt, men mestadels torrt väder. På natten sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag nordvind.