Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Uzbekistan

Väder Kazakstan Väder Turkmenistan Väder Afghanistan Väder Kirgizistan Väder Pakistan Väder Kazakstan Väder Tadzjikistan Väder Kashmir-Aksai-Chin Väder Iran
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urgentj UrgentjUrgentj © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Karachi Tidszon: Asia/Karachi

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Sol

Sol Asien

Vädret i Karshi, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 18°C. Det blåser en nordvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Nukus/Karakalpakst, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 17°C. Det friskar i en nordvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Samarkand, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Urgench, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nord.