Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Uzbekistan

Väder Kazakstan Väder Turkmenistan Väder Afghanistan Väder Kirgizistan Väder Pakistan Väder Kazakstan Väder Tadzjikistan Väder Kashmir-Aksai-Chin Väder Iran
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urgentj UrgentjUrgentj © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Karachi Tidszon: Asia/Karachi

Lufttryck

Lufttryck Asien

Flygväder

Flygväder Asien

Sol

Sol Asien

Vädret i Karshi, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Nukus/Karakalpakst, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 24°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Samarkand, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Urgench, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag ostvind.