Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Syrien

Väder Israel Väder Israel Väder Europa Väder Saudiarabien Väder Irak Väder Libanon Väder Jordanien Väder Palestina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damaskus DamaskusDamaskus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Damascus Tidszon: Asia/Damascus

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Flygväder

Flygväder Asien

Sol

Sol Asien

Vädret i Abukmal, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 29°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Aleppo/CIV, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 23°C. Det friskar i en västvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Damaskus/Intl, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 39 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Hama, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nordväst.