Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Syrien

Väder Israel Väder Israel Väder Europa Väder Saudiarabien Väder Irak Väder Libanon Väder Jordanien Väder Palestina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damaskus DamaskusDamaskus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Damascus Tidszon: Asia/Damascus

Moln

Moln Asien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Strömmar

Strömmar Asien

Vädret i Abukmal, 15.07.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 43 grader. På natten 30°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Aleppo/CIV, 15.07.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 39 grader. På natten 25°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Damaskus/Intl, 15.07.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 21°C. Sent på kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Hama, 15.07.2020

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag västvind.