Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Oman

Väder Iran Väder Iran Väder Förenade Arabemiraten Väder Iran Väder Qatar Väder Iran Väder Iran Väder Yemen Väder Saudiarabien Väder Förenade Arabemiraten
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Muscat Tidszon: Asia/Muscat

Moln

Moln Asien

Temperatur

Temperatur Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Vädret i Duqm, 27.05.2019

Efter ibland mer och ibland mindre molnigt väder på morgonen blir det mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 26°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Nizwa, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 27°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Salalah, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 29°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Sur, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 31 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 31°C. En sydvästvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir sent på kvällen svag.