Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Oman

Väder Iran Väder Iran Väder Förenade Arabemiraten Väder Iran Väder Qatar Väder Iran Väder Iran Väder Yemen Väder Saudiarabien Väder Förenade Arabemiraten
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Muscat Tidszon: Asia/Muscat

Strömmar

Strömmar Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Moln

Moln Asien

Vädret i Duqm, 23.08.2019

På förmiddagen är det molnigt, men torrt nästan överallt. Vid middagstid sker det en övergång till genomgående soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 22°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, sydvind.

Vädret i Nizwa, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 27°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Salalah, 23.08.2019

På fredag är det under dagen molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen blir det molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Sent på kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 25°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig vind från sydlig riktning.

Vädret i Sur, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 28°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, sydvästvind blir svag sent på kvällen.