Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Oman

Väder Iran Väder Iran Väder Förenade Arabemiraten Väder Iran Väder Qatar Väder Iran Väder Iran Väder Yemen Väder Saudiarabien Väder Förenade Arabemiraten
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Duqm DuqmDuqm Nizwa NizwaNizwa Sur SurSur Salalah SalalahSalalah © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Muscat Tidszon: Asia/Muscat

Sol

Sol Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Vädret i Duqm, 11.07.2020

På fredag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen väntar oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 25°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från syd.

Vädret i Nizwa, 11.07.2020

Efter delvis soligt väder på förmiddagen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 42 grader. På natten 30°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Salalah, 11.07.2020

På fredag är det under dagen molntäckt, men övervägande torrt. På kvällen blir det molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Sent på kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 27°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Sur, 11.07.2020

På fredag är det molntäckt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 31 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 31°C. En sydvästvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på kvällen svag.