Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Mongoliet

Väder Kina Väder Kina Väder Kazakstan Väder Ryssland Väder Kina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Ulaanbaatar Tidszon: Asia/Ulaanbaatar

Nederbörd

Nederbörd Asien

Sol

Sol Asien

Vädret i Gurvantes, 23.08.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt, tillfälligt också soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 18°C. Det friskar i en sydvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Hatgal, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Matad, 23.08.2019

På fredag är det mestadels soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Sent på kvällen råder molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Tonhil, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 10°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Ulan Bator, 23.08.2019

På förmiddagen är det klart eller soligt. Vid middagstid sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från ost.