Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Mongoliet

Väder Kina Väder Kina Väder Kazakstan Väder Ryssland Väder Kina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Ulaanbaatar Tidszon: Asia/Ulaanbaatar

Lufttryck

Lufttryck Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Vädret i Gurvantes, 27.05.2019

På måndag är det under dagen genomgående soligt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Hatgal, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret genomgående soligt. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Matad, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 5°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordvästvind.

Vädret i Tonhil, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 3°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Ulan Bator, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag ostvind.