Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Japan

Väder Kina Väder Ryssland Väder Sydkorea Väder Ryssland Väder Ryssland Väder Sydkorea Väder Ryssland Väder Ryssland Väder Nordkorea Väder Sydkorea Väder Kina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Tokyo Tidszon: Asia/Tokyo

Moln

Moln Asien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Strömmar

Strömmar Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Vädret i Akita, 07.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt snöfall. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det friskar i en sydvästvind på natten och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Hiroshima, 07.12.2019

På lördag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Miyazaki/Intl, 07.12.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag, i byar stark, vind från nord.

Vädret i Nagano, 07.12.2019

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt hela dagen. Under natten till söndag sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Nagasaki/Intl, 07.12.2019

På lördag kan vi räkna med soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. En nordvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Osaka, 07.12.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. På natten sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Sapporo, 07.12.2019

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på förmiddagen blir det molnigt väder med lokalt snöfall resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 3 grader. På natten -5°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Sendai/Intl, 07.12.2019

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Middagstiden visar sig med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Tokyo New/Intl, 07.12.2019

Efter utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder på morgonen blir det molnigt väder med lokalt regn resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från nord.