Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Iran

Väder Kuwait Väder Oman Väder Azerbajdzjan Väder Kazakstan Väder Uzbekistan Väder Kuwait Väder Afghanistan Väder Kazakstan Väder Georgia Väder Uzbekistan Väder Irak Väder Ryssland Väder Oman Väder Förenade Arabemiraten Väder Azerbajdzjan Väder Armenien Väder Saudiarabien Väder Turkmenistan Väder Qatar Väder Pakistan Väder Europa
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Bushehr BushehrBushehr Mashhad MashhadMashhad Rasht RashtRasht Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Tehran Tidszon: Asia/Tehran

Temperatur

Temperatur Asien

Flygväder

Flygväder Asien

Lufttryck

Lufttryck Asien

Vädret i Bandarabbass, 11.07.2020

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 33 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 32°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Bushehr/AFB, 11.07.2020

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 32 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 32°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Mashhad, 11.07.2020

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 24°C. Det friskar i en nordostvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Rasht, 11.07.2020

På fredag är det under dagen mestadels soligt, ibland också något molnigt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen blir det molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Tehran/Mehrabad Intl, 11.07.2020

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Zahedan, 11.07.2020

På fredag är det soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 24°C. Det friskar i en nordvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.