Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Iran

Väder Kuwait Väder Oman Väder Azerbajdzjan Väder Kazakstan Väder Uzbekistan Väder Kuwait Väder Afghanistan Väder Kazakstan Väder Georgia Väder Uzbekistan Väder Irak Väder Ryssland Väder Oman Väder Förenade Arabemiraten Väder Azerbajdzjan Väder Armenien Väder Saudiarabien Väder Turkmenistan Väder Qatar Väder Pakistan Väder Europa
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Bushehr BushehrBushehr Mashhad MashhadMashhad Rasht RashtRasht Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Tehran Tidszon: Asia/Tehran

Flygväder

Flygväder Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Strömmar

Strömmar Asien

Vädret i Bandarabbass, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 30°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Bushehr/AFB, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 30°C. Det friskar i en sydvästvind på kvällen och den är måttlig, i byar stormig.

Vädret i Mashhad, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 20°C. Det friskar i en nordostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Rasht, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Tehran/Mehrabad Intl, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Zahedan, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordvind.