Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Indien

Väder Kina Väder Kashmir-Aksai-Chin Väder Sri Lanka Väder Nepal Väder Kina Väder Burma Väder Thailand Väder Bangladesh Väder Afghanistan Väder Pakistan Väder Indonesien Väder Bhutan
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Kolkata KolkataKolkata Chennai ChennaiChennai Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Thiruvananthapuram ThiruvananthapuramThiruvananthapuram Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Asia/Kolkata Tidszon: Asia/Kolkata

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Asien

Flygväder

Flygväder Asien

Nederbörd

Nederbörd Asien

Vädret i Calcutta/Dum Dum Intl, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Eftermiddagen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 29°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Indore, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 27°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Jaisalmer, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Sent på kvällen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 44 grader. På natten 29°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Madras/Minambakkam, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 39 grader. På natten 30°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Mangalore/Bajpe, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande mestadels soligt. Från middagstid råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 27°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Nagpur/Sonegaon, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 45 grader. På natten 32°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i New Delhi/Palam Intl, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande övervägande klart. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 42 grader. På natten 27°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Patna, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Rajkot, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 42 grader. På natten 26°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Sholapur, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 43 grader. På natten 29°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Thiruvananthapuram/Intl, 27.05.2019

På måndag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Sent på kvällen blir det något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 27°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Veraval, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 27°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Vishakhapatnam/Waltair, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 30°C. Det blåser svagt från sydväst.