Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Temperatur

Temperatur Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Jendouba, 23.08.2019

På fredag är det omväxlande klart och molnigt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Sfax El-Maou, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Tozeur, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 26°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Tunis-Carthage, 23.08.2019

Efter omväxlande molnigt, men oftast torrt väder på morgonen får vi övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från nordost.