Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Sol

Sol Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Vädret i Jendouba, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 18°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig vind från nordvästlig riktning.

Vädret i Sfax El-Maou, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 21°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Tozeur, 24.06.2018

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 24°C. På natten blåser det upp en frisk, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Tunis-Carthage, 24.06.2018

På söndag är det klart eller soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 21°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordvind blir svag på natten.