Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Moln

Moln Afrika

Sol

Sol Afrika

Vädret i Jendouba, 23.03.2019

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Sfax El-Maou, 23.03.2019

På lördag är det molnigt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Tozeur, 23.03.2019

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Tunis-Carthage, 23.03.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på morgonen blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordostvind.