Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Strömmar

Strömmar Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Jendouba, 24.02.2018

På lördag är det övervägande klart hela dagen. Under natten till söndag sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Sfax El-Maou, 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Tozeur, 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Tunis-Carthage, 24.02.2018

På lördag är det övervägande klart hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från ost.