Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Sol

Sol Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Vädret i Jendouba, 26.05.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Redan på förmiddagen blir det mycket molnigt och regnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Sfax El-Maou, 26.05.2019

På lördag är det genomgående delvis soligt. Under natten som kommer råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, ostvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Tozeur, 26.05.2019

På lördag är det övervägande klart hela dagen. Den sena kvällen ger oss omväxlande väder med delvis kraftiga regnskurar. Under natten blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 19°C. En ostvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på kvällen svag.

Vädret i Tunis-Carthage, 26.05.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med några regnskurar. Från middagstid får vi mycket molnigt, regnigt väder. På kvällen råder omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 17°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.