Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Vädret i Jendouba, 23.01.2019

På onsdag är det soligt eller något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Sfax El-Maou, 23.01.2019

På onsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Tozeur, 23.01.2019

Efter klart eller soligt väder på morgonen blir det molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. En västvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Tunis-Carthage, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från sydväst, sent på kvällen från syd.