Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tunisien

Väder Europa Väder Europa Väder Libyen Väder Algeriet
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tunis Tidszon: Africa/Tunis

Sol

Sol Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln

Moln Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Vädret i Jendouba, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Sfax El-Maou, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser en tilltagande måttlig ostvind på eftermiddagen.

Vädret i Tozeur, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. En ostvind tilltar på kvällen och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Tunis-Carthage, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, ostvind.