Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tanzania

Väder Zambia Väder Zaire Väder Uganda Väder Moçambique Väder Kenya Väder Zambia Väder Somalia Väder Rwanda Väder Malawi Väder Burundi
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln

Moln Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Vädret i Dodoma, 27.05.2019

På förmiddagen är det klart eller soligt. Vid middagstid sker det en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 18°C. Det friskar i en ostvind på natten och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Kigoma, 27.05.2019

På måndag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. På natten råder mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydostvind. Den avtar på natten, blir sedan svag och vänder till väst.

Vädret i Mtwara, 27.05.2019

På måndag är det, under större delen av dagen, klart eller soligt. På kvällen väntar oss molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. Vinden från syd, senare från sydost, blir inledningsvis frisk, i byar hård, och på natten bara svag.

Vädret i Songea, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Från middagstid får vi omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På eftermiddagen råder på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från sydost.