Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tanzania

Väder Zambia Väder Zaire Väder Uganda Väder Moçambique Väder Kenya Väder Zambia Väder Somalia Väder Rwanda Väder Malawi Väder Burundi
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vädret i Dodoma, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 17°C. Det friskar i en ostvind vid middagstid och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i Kigoma, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 18°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydostvind blir svag på kvällen.

Vädret i Mtwara, 23.08.2019

På fredag är det, under större delen av dagen, övervägande klart. På kvällen väntar oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 21°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydvind, som på kvällen vänder till sydost.

Vädret i Songea, 23.08.2019

På fredag är det ihållande soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Den sena kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från sydost.