Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tanzania

Väder Zambia Väder Zaire Väder Uganda Väder Moçambique Väder Kenya Väder Zambia Väder Somalia Väder Rwanda Väder Malawi Väder Burundi
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam Tidszon: Africa/Dar_es_Salaam

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Dodoma, 23.10.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, övervägande klart. På kvällen väntar oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. På natten sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.

Vädret i Kigoma, 23.10.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med några regnskurar. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Mtwara, 23.10.2019

På onsdag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen blir det ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det friskar i en ostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Songea, 23.10.2019

På onsdagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret delvis soligt. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 21°C. En ostvind tilltar vid middagstid och uppnår vindstyrka 7 i byar.