Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sydafrika

Väder Limpopo Väder Limpopo Väder Gauteng Väder Eastern-Cape Väder Limpopo Väder Free-State Väder Zimbabwe Väder Kwazulu-Natal Väder Mpumalanga Väder Namibia Väder Northern-Cape Väder North-West Väder Swaziland Väder Eastern-Cape Väder Botswana Väder Western-Cape Väder Gauteng Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Sol

Sol Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Alexander Bay, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det friskar i en sydvind vid middagstid och den är stark, i byar stormig.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 24.11.2017

På fredag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Durban/Intl, 24.11.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. På kvällen råder molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 24.11.2017

På torsdag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från nordost, på förmiddagen från nord.

Vädret i Krueger Mpumalanga Intl, 24.11.2017

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Kvällen visar sig med molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Pietersburg Civil, 24.11.2017

På fredag är det delvis något molnigt, delvis också soligt hela dagen. Sent om kvällen råder molnigt väder med lokalt regn. Under natten väntar oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 14°C. En måttlige nordostvind avtar sent på kvällen och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i Port Elizabeth, 24.11.2017

På fredag är det mycket soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 15°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, ostvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Pretoria/Irene, 24.11.2017

På fredag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Den sena kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Rustenburg, 24.11.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt. Från middagstid får vi övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. På natten råder mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Upington, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydvästvind.