Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sydafrika

Väder Limpopo Väder Limpopo Väder Gauteng Väder Eastern-Cape Väder Limpopo Väder Free-State Väder Zimbabwe Väder Kwazulu-Natal Väder Mpumalanga Väder Namibia Väder Northern-Cape Väder North-West Väder Swaziland Väder Eastern-Cape Väder Botswana Väder Western-Cape Väder Gauteng Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Flygväder

Flygväder Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Vädret i Alexander Bay, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. En sydvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 23.01.2019

På onsdag är det ihållande soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Kvällen ger oss molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 16°C. På eftermiddagen blåser det upp en frisk, i byar stormig, sydvind.

Vädret i Durban/Intl, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen blir det delvis något molnigt, delvis också soligt. Natten visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 22°C. Det friskar i en ostvind på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 23.01.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, ihållande soligt. På kvällen väntar oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Krueger Mpumalanga Intl, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Pietersburg Civil, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Port Elizabeth, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 17°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, sydvästvind blir svag på natten.

Vädret i Pretoria/Irene, 23.01.2019

På onsdag är det under dagen ihållande soligt. På kvällen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen blir det molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Rustenburg, 23.01.2019

Efter ihållande soligt väder på förmiddagen blir det genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Upington, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 18°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydvästlig riktning.