Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sydafrika

Väder Limpopo Väder Limpopo Väder Gauteng Väder Eastern-Cape Väder Limpopo Väder Free-State Väder Zimbabwe Väder Kwazulu-Natal Väder Mpumalanga Väder Namibia Väder Northern-Cape Väder North-West Väder Swaziland Väder Eastern-Cape Väder Botswana Väder Western-Cape Väder Gauteng Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Strömmar

Strömmar Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Alexander Bay, 23.10.2019

Efter omväxlande klart och molnigt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, och blir svag på natten.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 23.10.2019

På onsdag väntar vi oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. En till att börja med frisk, i byar hård, nordvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Durban/Intl, 23.10.2019

På onsdag är det övervägande klart hela dagen. Under natten som kommer får vi molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvind, som på kvällen vänder till syd.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 23.10.2019

På onsdag är det delvis soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 16°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, nordvästvind. Den avtar sent på kvällen, blir sedan svag och vänder till nord.

Vädret i Krueger Mpumalanga Intl, 23.10.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 20°C. Det friskar i en nordostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Pietersburg Civil, 23.10.2019

På onsdag är det molntäckt, men till stor del torrt hela dagen. Den sena kvällen ger oss något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Under natten blir det mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Port Elizabeth, 23.10.2019

På onsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. En västvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Pretoria/Irene, 23.10.2019

På förmiddagen är det inledningsvis fortfarande molnigt, tillfälligt också soligt. Från middagstid blir det något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 18°C. En nordvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Rustenburg, 23.10.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt, tillfälligt också soligt. Redan på förmiddagen blir det övervägande soligt. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Upington, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från sydväst.