Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sydafrika

Väder Limpopo Väder Limpopo Väder Gauteng Väder Eastern-Cape Väder Limpopo Väder Free-State Väder Zimbabwe Väder Kwazulu-Natal Väder Mpumalanga Väder Namibia Väder Northern-Cape Väder North-West Väder Swaziland Väder Eastern-Cape Väder Botswana Väder Western-Cape Väder Gauteng Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Alexander Bay, 22.09.2017

På fredag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. En sydvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 9°C. En måttlig västvind avtar sent på kvällen och är då svag.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande klart och molnigt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På eftermiddagen råder delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Durban/Intl, 22.09.2017

På fredag är det mestadels soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 17°C. Det blåser en först svag nordostlig vind, sedan på natten en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 16°C. En nordvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Krueger Mpumalanga Intl, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Pietersburg Civil, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Port Elizabeth, 22.09.2017

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. En sydvästvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten måttlig.

Vädret i Pretoria/Irene, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Rustenburg, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Upington, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 11°C. Det blåser en först svag västlig vind, sedan på eftermiddagen en måttlig, i byar stark, sydvästvind.