Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Swaziland

Väder Zimbabwe Väder Sydafrika Väder Namibia Väder Botswana Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Alexander Bay, 23.10.2019

Efter omväxlande klart och molnigt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, och blir svag på natten.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 23.10.2019

På onsdag väntar vi oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. En till att börja med frisk, i byar hård, nordvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Durban/Intl, 23.10.2019

På onsdag är det övervägande klart hela dagen. Under natten som kommer får vi molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvind, som på kvällen vänder till syd.

Vädret i George/Intl, 23.10.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen blir det övervägande soligt. Den sena kvällen visar sig med delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, västvind. Den avtar sent på kvällen, blir sedan svag och vänder till sydväst.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 23.10.2019

På onsdag är det delvis soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 16°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, nordvästvind. Den avtar sent på kvällen, blir sedan svag och vänder till nord.

Vädret i Manzini/Matsapa Intl, 23.10.2019

På onsdag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. Det friskar i en nordostvind på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Port Elizabeth, 23.10.2019

På onsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. En västvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Thohoyandou, 23.10.2019

På onsdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande klart och molnigt väder. Sent på kvällen råder mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Upington, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från sydväst.