Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Swaziland

Väder Zimbabwe Väder Sydafrika Väder Namibia Väder Botswana Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Alexander Bay, 11.07.2020

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 11.07.2020

På lördag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten -4°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 11.07.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Durban/Intl, 11.07.2020

På lördag är det under dagen molnigt med lokalt regn. På kvällen blir det molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen blir det omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvästvind.

Vädret i George/Intl, 11.07.2020

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 11.07.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten -1°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på kvällen svag.

Vädret i Manzini/Matsapa Intl, 11.07.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 15°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stark, västvind.

Vädret i Port Elizabeth, 11.07.2020

Efter mestadels soligt väder på morgonen råder det tidvis något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Middagstiden ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. En till att börja med hård, i byar stormig, västvind blir svag på natten.

Vädret i Thohoyandou, 11.07.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, genomgående soligt. På kvällen väntar oss molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 10°C. På kvällen blåser det upp en måttlig vind från västlig riktning.

Vädret i Upington, 11.07.2020

På lördag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 1°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, och blir svag sent på kvällen.