Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Swaziland

Väder Zimbabwe Väder Sydafrika Väder Namibia Väder Botswana Väder Moçambique Väder Lesotho
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Johannesburg Tidszon: Africa/Johannesburg

Sol

Sol Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vädret i Alexander Bay, 27.05.2019

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på morgonen blir det delvis något molnigt, delvis också soligt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det friskar i en sydvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Bloemfontein/Intl, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Cape Town Int. Airport, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det delvis något molnigt, delvis också soligt. Den sena kvällen visar sig med mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från syd.

Vädret i Durban/Intl, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 18°C. På kvällen blåser det upp en måttlig vind från nordlig riktning.

Vädret i George/Intl, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Manzini/Matsapa Intl, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Port Elizabeth, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande övervägande klart. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Natten ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Vinden från väst, senare från sydost, blir inledningsvis frisk, i byar hård, och sent på kvällen bara svag.

Vädret i Thohoyandou, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Upington, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nord.