Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Namibia

Väder Sydafrika Väder Zambia Väder Angola Väder Zimbabwe Väder Botswana
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Windhoek Tidszon: Africa/Windhoek

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Luderitz/Diaz Poin, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. En sydvind tilltar vid middagstid och uppnår vindstyrka 10 i byar.

Vädret i Ondangwa, 24.11.2017

På fredag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det omväxlande väder med delvis kraftiga skurar och åska. Sent på kvällen blir det stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Windhoek, 24.11.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, mycket soligt. På kvällen väntar oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag västvind.