Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Namibia

Väder Sydafrika Väder Zambia Väder Angola Väder Zimbabwe Väder Botswana
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Windhoek Tidszon: Africa/Windhoek

Sol

Sol Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Luderitz/Diaz Poin, 23.03.2019

På lördag är det genomgående soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 14°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Ondangwa, 23.03.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, lite molnigt. På kvällen väntar oss något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Windhoek, 23.03.2019

På lördag är det övervägande klart under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Den sena kvällen ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordväst.