Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Namibia

Väder Sydafrika Väder Zambia Väder Angola Väder Zimbabwe Väder Botswana
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Windhoek Tidszon: Africa/Windhoek

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Sol

Sol Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Vädret i Luderitz/Diaz Poin, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 13°C. En sydvind som friskar i på eftermiddagen blir hård i genomsnitt, och orkanartad i byar.

Vädret i Ondangwa, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Windhoek, 23.01.2019

På onsdag är det ihållande soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Sent på kvällen väntar oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydostvind.